Trouwring-tattoo

Bij een trouwerij hoort een trouwring. Maar aangezien we allebeide niet zo van ringen zijn, zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Waarom niet een tatoeage? ’s Avonds laat kwam een idee voor het ontwerp. Dat betekende opstaan en schetjes maken.
Natuurlijk moeten onze voorletters een onderdeel zijn van de tatoeage: M & E.

Een ander onmisbaar onderdeel is God. Hij heeft ons beide gemaakt en bij elkaar gebracht. We hebben allebei ons leven aan God terug gegeven. En dat is wat we nu ook samen willen doen. Ook ons leven samen is voor Hem.

Nadat het ontwerp bedacht was, moest het klaar gemaakt worden om getatoeëerd te worden. Nogmaals vingers opmeten een proefring maken om te kijken of het ok is en een afspraak maken voor het zetten van de tatoeage. We zijn op zoek gegaan naar een christelijke tatoeëerder en via via hebben we Remon Steen gevonden.

Elk moment dat ik mijn trouwringtattoo zie, wordt ik herinnerd aan het feit dat God mij gemaakt heeft, dat Hij mijn man gemaakt heeft en dat Hij de reden is dat we samen zijn. Zonder Hem hadden we elkaar nooit gevonden. En nu leven we samen aan de voet van het kruis, innig verbonden met elkaar door God heen. Wat een genade en wat een rijkdom!