Kleurrijke deken

Een combinatie van 12 kleuren die ik zelf nooit had gekozen, maar die heel goed samen werken. Elk vlak heeft andere kleuren met een zachte geel die alles samenbrengt. Een prachtig ontwerp van Jane Crawfoot.

Zo’n haakpakket neemt je mee een andere wereld in. Kleur voor kleur en stap voor stap vormt die wereld zich met je haaknaald. Een hele vrolijke wereld. Leuk om te ontdekken hoe de kleurschema’s werken en welk effect je ermee creëert.

Er is een gezamenlijke noemer die er één geheel van maakt. De kleuren herhalen zich, het patroon is gelijk en de laatste rijen bevatten altijd de zacht gele wol met de kruisende stokjes. Daartussen door wisselen de kleuren zich op dezelfde momenten en herhalen zich op dezelfde momenten in het patroon. Het is alleen elke keer een andere combinatie.

En hoe leuk is het dat een buurmeisje op een camping in het buitenland je vraagt om haar te leren haken, terwijl je elkaars taal amper spreekt! Laten zien, na laten doen, wijzen en prijzen. En wat pakte ze het snel op!

Type: gehaakte deken
Formaat: 115 x 115 cm
Materiaal: acryl